Uncategorized

Adományozz hajat!

Azt mondják, ha egy nő levágatja a hosszú haját, akkor az életében valami jelentős változás történt. Túl van egy szakításon, elveszti a munkahelyét, stb.

Nálam nem így történt.

Emlékszem éppen fésülködtem amikor elkezdett hullani csomókban a hajam, álltam a tükör előtt és csak zokogtam. A hajhullás olyannyira kihatott az életemre, hogy az ételekben köszönt vissza a hajam és ébredés után arra eszméltem, hogy a fehér párnám tiszta haj.

Akkor tudtam baj van. Nem csak egy sima vitamin hiány okozta, hanem a pcos. Sajnos más erre utaló jel is volt de azt nem vettem komolyan.

Szerencsés vagyok, hogy mára már ez a múlt.

Évek óta nem festem a hajam. Vegan sampont használtam. Az elmúlt 200 napban teljesen sampon mentesen mosok hajat heti egyszer.

Hogy miért tettem ezt? Mert célom volt.

Amikor elkezdett csomókban hullani a hajam nem gondoltam volna, hogy egyszer még egészséges hosszú hajam lehet. A betegségem miatt eljutottam az Országos Onkológiai Intézetbe. A többszöri vizsgálatok és hosszú órákon át várakozás hol az orvosra, hol egy vérvételre vagy a leletem kiértékelésére; megfogadtam, ha jól leszek es újra egészséges szép hosszú hajam lesz jó célra fogom fordítani. Mint később kiderült szerencsére nagyobb volt az ijedtség mint a baj.

IG_hajam_valtozas
Vigyáztam a hajamra és készültem erre az alkalomra. Levágattam és eladományoztam mert másnak nagyobb szüksége van rá mint nekem.

Nem beszélve arról, hogy az eredeti hajból készült paróka több százezer forintba kerül és ezt nem mindenki engedheti meg magának.

Adományozni jó!

30 cm-es vágandó hossztól lehet adományozni, bárhol. Ez egy olyan minimum, ami alatt nem lehet feldolgozni a hajat.Ha éppen ilyen hosszúságú hajtól válnál meg ne engedd, hogy a kukába végezze.

Hajat itt tudsz adományozni :
http://curly.hu/

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s